Janssen Kerres neemt per 1 november de Peugeot-dealerschappen in Weert en Roermond (Herten) over van Wassink Autogroep.

WEERT | ROERMOND – Jansen Kerres neemt per 1 november de Peugeot-dealerschappen in Weert en Roermond (Herten) over van Wassink Autogroep.

“Wij zijn ontzettend blij met deze overname”, vertelt Olaf Janssen, algemeen directeur van Jansen Kerres. “De overname van deze twee bedrijven is een positieve aanvulling voor ons gehele verzorgingsgebied.” Janssen Kerres Automotive is in juli 2014 ontstaan uit een fusie van dealerholdings en familiebedrijven Janssen en Kerres. Het concern heeft vijftien sales- en servicevestigingen voor de merken Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën, DS en Kia. Het verzorgingsgebied van Jansen Kerres strekt zich uit van Zuid- en Noord-Limburg tot en met Oost-Brabant.
Wassink Autogroep telt na afronding van deze deal nog elf vestigingen. Eerder dit jaar nam het onder meer een groot deel van Van Hunnik over.