CRANENDONCK – Dit jaar wordt voor de vijfde keer de verkiezing van de ‘Ondernemer van het jaar’ georganiseerd op zaterdagavond 4 november 2017 in Cantine Theater in Budel-Dorplein. De gemeente Cranendonck heeft via de subsidieregeling Ondernemerskracht een subsidie toegekend voor het evenement, waar opvallende prestaties van veelal duurzame en innovatieve ondernemers in de gemeente op de kaart komen te staan. De subsidieregeling Ondernemerskracht is bedoeld voor ondernemers die verbinding zoeken met andere bedrijven of organisaties.

Het thema van deze verkiezing is: Ondernemerschap na 2020. Ook dit jaar wordt met de opbrengst van deze verkiezingen een goed doel ondersteund. Dit jaar is dat de gesubsidieerde Peuterspeelzalen in Cranendonck zodat zij de benodigde middelen kunnen aanschaffen voor de ontwikkeling van peuters.

Ook subsidie ondernemerskracht ontvangen?
Wilt u als organisatie of ondernemer ook in aanmerking komen voor deze subsidie? Bezoek dan onze website www.cranendonck.nl/ondernemerskracht

Meer informatie
De verkiezing met aansluitende feestavond wordt georganiseerd door gemeente Cranendonck, Kiwanis Cranendonck, OCC Cranendonck en Rabobank Weerterland en Cranendonck. Wilt u meer informatie over ‘Ondernemer van het jaar’ of kaarten kopen voor de feestavond? Bezoek dan www.ovhj2017.nl