WEERT – Als je op zoek bent naar een volgende baan verandert er veel in je leven. Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten en ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Op woensdag 18 oktober van 9.30 tot 11.30 uur is in de bibliotheek Weert de maandelijkse ‘Walk & Talk’ voor werkzoekenden. Het thema is: Een baan vinden via een recruiter door  Susan van Gansewinkel, accountmanager bij Helder!Personeelsmanagement. Deelname is gratis. Graag van tevoren aanmelden op www.bibliocenter.nl  Adres: Wilhelminasingel 250 Weert.

Een baan vinden via een recruiter
Hoe maak je een goede eerste indruk zodat een recruiter jou uit kiest? Steeds meer organisaties besteden hun vacature uit en zetten een recruiter in om de juiste kandidaten te selecteren. Hoe gaat een recruteringsbureau te werk? Hoe kan jij als werkzoekende ervoor zorgen dat je gevonden wordt? Je krijgt veel tips om jouw talenten en kwaliteiten tijdens een gesprek met een recruiter te presenteren.

Wat is een Walk&Talk?
Als je op zoek bent naar je volgende baan verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Of je krijgt juist voldoening om hulp te geven. Misschien  vraag je je af waar al die andere werkzoekenden in Weert en omgeving te vinden zijn. Bij de Walk & Talk, elke derde woensdag van de maand bij Bibliocenter Weert.

Spreekuur loopbaancoach 20 oktober
 Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens het gratis spreekuur loopbaanbegeleiding op vrijdag 20 oktober van 10 tot 11 uur is Sandra Stad, loopbaancoach en recruiter , aanwezig voor gratis professioneel advies. Het spreekuur is in dezelfde week als de Walk&Talk.