Culinaire herfstwandeling in Weert

WEERT – Een van de meest gezellige culinaire evenementen in Weert. De culinaire stadswandeling is dit jaar op zondagmiddag 1 oktober van 12 tot 17 uur en wordt georganiseerd door BuitengewoonTafelen.

Wandelen door het centrum van Weert en tegelijkertijd ontdek je de acht leukste en beste restaurants die je verrassen met kleine culinaire smaakexplosies. Elk restaurant serveert een signature gerechtje met een zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. Een signature dish is een gerecht waarmee een chef-kok laat zien wat ‘ie kan. Waar hij extra trots op is. En waaraan je zijn kookkunst en handtekening herkent… met andere woorden de hand van de meester. De middag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn bij de SooS.

Deelname aan deze buitengewoon smaakvolle culinaire wandeling kost € 55,- Hier kan je inschrijven. Deelnemende restaurants: Brasserie-Hotel Antje van de Statie, Restaurant Azië, Eetkamer De Oude Schut, Taverne de Oude Munt, Restaurant Flavours, Restaurant Amusant, Restaurant Gotcha, Hostellerie Munten.