Lindeboom Open Golftoernooi 2017.

HUNSEL – Op zondag 16 juli wordt voor de zevende keer het Lindeboom Open Golftoernooi georganiseerd. Ruim 90 deelnemers strijden op Golfbaan Land van Thorn in Hunsel om de felbegeerde Lindeboom wisselbokaal.

Het Lindeboom Open is een golftoernooi voor en door de regio!  Iedereen die een golfhandicap heeft kan deelnemen aan dit toernooi. Ieder jaar is het weer een spannende strijd. De beste golfer wint; degene met het minste aantal slagen is winnaar! Dit jaar is er weer een mooi deelnemersveld met hele goede spelers. Het belooft dus een heel spannende strijd te worden.

Geheel verzorgde dag
De wedstrijd wordt in verschillende categorieën ingedeeld. ’s Morgens wordt om de beker gespeeld. Omdat niet iedereen geplaatst kan worden in deze wedstrijd is er ’s middags nog een tweede gezelligheidswedstrijd.

Alle deelnemers kunnen genieten van een geheel verzorgde dag. Land van Thorn werkt met regionale leveranciers. De kwaliteit is dus gewaarborgd. Heerlijke vlaai en broodjes en uiteraard de drankjes van Lindeboom en “het bier van hier”!

Programma
De wedstrijd beginnen om 9.00 uur. De prijs uitreiking van de bokaal zal rond  13.30 uur plaatsvinden. De middagwedstrijd begint om 13.00 uur. De prijsuitreiking van deze wedstrijd zal rond 17.00 uur zijn.