Foto: Bram Saeys; Opening La Place Nederweert, Colette Cloosterman van Eerd, Frits van Eerd, Bart van den Nieuwenhof

NEDERWEERT – Vanaf vandaag geniet iedereen in de omgeving van Nederweert van de verse, huisgemaakte gerechten van La Place. Vanmorgen openden de directie van de restaurantketen en Jumbo Supermarkten feestelijk de deuren van het nieuwe selfservice restaurant aan de Meiberg A2. Dit voormalige AC-restaurant is als eerste omgebouwd volgens de formule van La Place, waarna er nog een reeks aan vestigingen zullen volgen.

La Place gaat in Nederweert dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches, salades en soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijke gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Bovendien is er aan de zakelijke bezoeker gedacht. Zo is het restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden.

Openingstijden
La Place Nederweert is dagelijks van 08:00 uur tot 21:00 uur geopend.