Rob Claessens

Rob Claessens groeide samen met zijn ouders en 2 broers op tussen de paarden aan de Tuurkesweg. Vanaf zijn vierde zat deze jonge ondernemer al in het zadel, begeleid door zijn vader Bert, een paardenman in hart en nieren. In 2011 kreeg Rob de kans om een bestaand paardentransportbedrijf over te nemen. Samen met zijn vader greep hij deze kans met beide handen aan. Het bedrijf Horsetravel groeide daarna in razend tempo. Na het overlijden van Bert in 2016 bleef Rob het bedrijf met de gedrevenheid van zijn vader voortzetten.

Horsetravel heeft een wagenpark van gecertificeerde paardenwagens. Daarmee rijden uitsluitend chauffeurs die voorzien zijn van de juiste vergunningen en kennis. Horsetravel verzorgt het vervoer van uw paard professioneel en deskundig. Veiligheid en comfort voor uw paard tijdens het vervoer staan daarbij voorop. Claessens: “Denk dan aan kennis van de Europese regelgeving, ventilatie, temperatuur, GPS tracking, watervoorziening, voeding en vaste stopadressen onderweg waar zowel de paarden en chauffeurs kunnen rusten. Wij hebben een zeer groot (inter)nationaal klantenbestand. Wij bieden een 1 op 1 service, een VIP service voor deze paarden, zodat zij de meest comfortabele rit hebben naar hun eindbestemming, zoals bijvoorbeeld een concours”.

NAAM Rob Claessens BEROEP Transporteur van paarden en verhuurder van paardenwagens GEBOREN OP 27-3-1985 in Weert WOONT IN Weert SAMENWONEND MET Anne-Gael Verschoore VADER VAN Lucas VRIJE TIJD uit eten, concours bezoeken, wedstrijden volgen op tv en natuurlijk tijd besteden aan gezin

Naast het transporteren van paarden verhuurt Rob zijn luxe wagens ook voor korte en lange termijn, met of zonder chauffeur. “Zo kunnen mensen die geen eigen wagen willen kopen, wel de luxe van een nieuw voertuig ervaren.”

Weert Paardenstad
“Ik vind het erg belangrijk om als Weerter ondernemer ook de lokale ondernemers te helpen. Wij tanken, wassen en doen het onderhoud van de wagens in Weert. De paardenmensen in Weert hebben onderling een goed contact en er is ontzettend veel te doen in deze regio. In Weert Paardenstad gebeurd zeer veel op hippisch gebied waar mensen geen weet van hebben. Er ligt hier enorm veel potentie. Ik hoop dan ook dat er zich nog veel meer paardenbedrijven hier gaan vestigen die net als ons streven naar kwaliteit in plaats van kwantiteit!”

www.horsetravel.nl