Edwin Gertsen (Van Mossel) overhandigt Vitor Moonen (PrismaWorx) de sleutel.

Afgelopen week werden 10 nieuwe Volkswagen Transporters overgedragen aan Vitor Moonen, CEO van PrismaWorx, onderdeel van Moonen Group of Companies.

PrismaWorx voorziet in flexibele en fysieke arbeidsbehoeftes. Zowel op uitzend- als op projectbasis is PrismaWorx volledig verantwoordelijk voor de personele bezetting van arbeidsintensieve processen op klantlocatie.

Volkswagendealer Van Mossel is al ruim 15 jaar de mobiliteitspartner van Moonen Group of Companies en met de levering wordt de goede relatie weer bevestigd.

De kenmerkende rode voertuigen worden door PrismaWorx ingezet voor woon-werkverkeer van medewerkers naar de opdrachtgever. De keuze voor Volkswagen is mede ingegeven door de betrouwbaarheid, het comfort en de correcte uitstraling van de Volkswagen Transporters. De bussen zijn voorzien van het nieuwe bedrijfslogo en waren hard nodig om de groeiende vraag naar medewerkers te kunnen faciliteren.

“Onze klanten rekenen op de betrouwbaarheid van onze medewerkers. Uitval of stilstand van bussen kunnen we dan ook niet gebruiken”, aldus Vitor Moonen, CEO van Moonen Group of Companies. “Voor al onze bedrijven (IPS, Wisbroek, FieldAssist, Vimo en PrismaWorx, red.) kiezen we daarom voor leveranciers die onze standaard in dienstverlening willen en kunnen matchen. Ons partnership met Van Mossel geeft ons vertrouwen, zij weten hoe belangrijk mobiliteit voor ons is en handelen daar ook naar!” Vitor Moonen voegt er met een knipoog aan toe: “En natuurlijk spelen naast de betrouwbaarheid ook de lage total cost of ownership een belangrijke rol.”

Foto’s: Daniëlle Peeters