Sjef van de Ven

ITTERVOORT – IT-dienstverlener Stepco uit Ittervoort versterkt zijn directieteam met Sjef van de Ven. Sjef van de Ven treedt als commercieel directeur in dienst. In deze functie is Van de Ven verantwoordelijk voor productontwikkeling, de sales- en marketingstrategie en alle commerciële processen van Stepco.  

Algemeen Directeur Branka Dessens is blij met de komst van Sjef van de Ven naar Stepco. “Met zijn ruime commerciële ervaring en enthousiasme is Sjef een uitstekende versterking van ons directieteam. Met zijn aanstelling verscherpen we onze focus op onze dienstverlening en op de groei van ons klantenportfolio.”

Over Sjef van de Ven
Sjef van de Ven beschikt over veel commerciële ervaring. Hij was ruim 4 jaar in dienst bij XXImo waar hij verschillende functies bekleedde. Zijn laatste functie daar was Partnership Support Manager. Daarvoor was hij 12 jaar zelfstandig interim manager. Als interim manager was hij bij diverse bedrijven verantwoordelijk voor nationale en internationale programma’s.

Over Stepco
Stepco is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in clouddienstverlening en IT-beheer. Vanuit vestigingen in Ittervoort en Houten voorziet Stepco klanten van cloudoplossingen met de eigen proposities Stepco EasyIT en Stepco ManageIT. De IT-dienstverlening van Stepco staat voor verhoging van beschikbaarheid, verlaging van beheerkosten en vereenvoudiging van IT-beheer. Al sinds 1993 is Stepco succesvol in de IT-markt doordat het bedrijf de opdrachtgever centraal stelt, focust op uitstekende kwaliteit en het voortouw neemt bij innovatieve ontwikkelingen. Op die manier heeft Stepco ook binnen de snelgroeiende cloudmarkt een leidende positie verworven.