CRANENDONCK – Met een Bett Award op zak voor de Chromebook ProLine en een nominatie voor het All-in-One systeem keerde Prowise terug van de Bett in Londen.

De Bett is de grootste onderwijsbeurs ter wereld. Deze beurs staat volledig in het teken van innovaties op het gebied van onderwijstechnologie.

Prowise heeft voor de Chromebook ProLine de award voor Best Digital Device gewonnen, de Bett Award. Ook het All-in-One systeem was genomineerd in deze categorie. Prowise is enorm trots dat ze op deze prestigieuze beurs met hun Chromebook uitgeroepen zijn tot Beste Digital Device.

In het juryrapport wordt de veelzijdigheid van de Chromebook ProLine geroemd. “Een uitstekend product dat op veel manieren gebruikt kan worden in het klaslokaal, maar ook thuis. Het biedt de optie om zowel als laptop en tablet te gebruiken, als presentatietool in te zetten en de Chromebook ProLine bezit de features van een duurzaam personal device.” Juryvoorzitter Patrick Hayes: “Bijzonder goed werk van Prowise. Met meer voortreffelijke inzendingen dan ooit tevoren voor de award mogen jullie trots zijn op deze prestatie.”

Bron & foto: Prowise