Rabobank Startersdesk wordt De Ondernemersdesk!

In 2016 heeft de Rabobank samen met de adviseurs van Koenen en Co, Crowe Horwath Foederer, Smits van den Broek en ABAB Accountants en Adviseurs klaar gestaan voor de startende ondernemer in de regio Weerterland en Cranendonck.

Vanaf 2017 zijn ALLE actieve ondernemers (je hoeft dus niet persé starter te zijn) welkom om te sparren over zowel zakelijke als particuliere vraagstukken. Heb je als ondernemer vragen over een zakelijk financiering, dagelijkse bankzaken, fiscale / administratieve vraagstukken of op het gebied van particuliere hypotheken, inkomen en vermogen? De koffie staat klaar!

Vanaf maandag 6 februari as. zitten men iedere week tussen 16.00 en 18.00 uur in Nederweert (Raadhuisplein 2) voor je klaar! Een afspraak maken mag maar moet niet! De accountants zijn dit jaar ook weer van de partij. Kijk ook eens op: www.rabobank.nl voor meer informatie.

Maandag trapt Pim Cremers de Ondernemersdesk af samen met zijn collega Kiki Dirix en Kevin Steer van Smits van den Broek. Heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Neem contact op via 0495-435435 of 0495-435200.