Op donderdag 16 februari staan de deuren van de statenzaal in het Gouvernement aan de Maas in Maastricht wagenwijd open. Nederlandse en Belgische Gouverneur verwelkomen ondernemers op Gouvernement.

Vanaf 19.00 uur worden 200 Nederlandse en Belgische ondernemers ontvangen voor een grenzeloze ondernemersontmoeting. De organisatie is in handen van de ondernemersverenigingen MKB-Limburg (NE) en UNIZO Limburg (BE).

Het programma deze avond is in handen van de beide Gouverneurs en de voorzitter en directeur van de ondernemersverenigingen te weten; Monique Princen (MKB-Limburg) en Bart Lodewyckx (UNIZO Limburg). Motivatiespreker Roel van de Wiele zal met zijn ‘conferentie’ voor de nodige jus zorgen. De avond wordt natuurlijk afgesloten met een netwerkborrel waarin ook een actieve speeddate verzorgd wordt.