Weer een culinair succes in Weert! Restaurant Azië staat dit jaar in de lijst van 168 restaurants die het vermaarde Asia Gastronomica heeft samengesteld. Het Weerter restaurant behoort daardoor tot de absolute top van Nederland voor het jaar 2017.

Elk jaar maakt Asia Gastronomica de top 168 bekend. Dat zijn gerenommeerde Aziatische restaurants die voldoen aan scherpe criteria. Restaurant Azië mag trots zijn op de aanbeveling van Asia Gastronomica die de volgende prachtige recensie heeft geschreven:

Dit volledig gerestyled restaurant mag er zijn. Modern, licht en ruim. Met een bar en een fraaie wanddecoratie. Ook het aanzien van de restaurantkaart sluit goed aan op de verandering. De kaart biedt bovendien opvallend goede mogelijkheden voor de kleine eter. Van goede producten en seizoensproducten worden hier lekkere gerechten gemaakt. Ook de wijnkaart is alleszins toereikend. De aanwezigheid van gratis parkeerplaatsen achter de zaak vermelden we ook graag weer. Met recht een Asian place to be voor een Asian Dinner Experience.