Rabobank Weert

Maandag 28 november start de verbouwing van de Rabobank aan het Kasteelplein in Weert. Het interieur wordt gemoderniseerd, afgestemd op de eisen van deze tijd en de behoeften van haar klanten. Ook is duurzaamheid en hergebruik van materialen een zeer belangrijke doelstelling. Een mooi voorbeeld van circulaire economie. Sprekend is nog te kunnen vermelden dat maar liefst 80% van de werkzaamheden door klanten van de Rabobank wordt uitgevoerd.

Sfeerimpressie Rabobank Weert na de verbouwing
Sfeerimpressie Rabobank Weert na de verbouwing

Tijdelijke verhuizing naar Raadhuisplein in Nederweert
De verbouwing die start op 28 november neemt ca. 5 maanden in beslag. De deuren van de vernieuwde Rabobank vestiging openen op 1 mei 2017. Tijdens de verbouwing kunnen klanten voor de dagelijkse service en persoonlijk advies terecht op de Rabobankvestiging aan het Raadhuisplein in Nederweert.
In Weert loopt u voor financiële vragen of informatie binnen bij het tijdelijke Infopunt aan de Wilhelminasingel 16. Let erop dat hier geen geldautomaten of geldverwerkende apparatuur aanwezig is. De geldautomaten (buiten) aan het Kasteelplein in Weert blijven tijdens de verbouwing beschikbaar.
Meer gedetailleerde informatie over de tijdelijke veranderingen en alternatieven leest u hier