Per 1 januari 2017 zullen de bedrijfsactiviteiten van het in Eindhoven en omstreken bekende De Kruyff Touringcars worden samengevoegd met die van Kupers Touringcars uit Weert. De vestiging in Eindhoven blijft bestaan en de touringcars zullen het logo van De Kruyff blijven voeren. Beide partijen zijn bijzonder verheugd met de overname: “We zijn ervan overtuigd dat we door deze combinatie nóg beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten en de kwaliteit naar een nóg hoger niveau kunnen tillen” aldus Peter Tonnaer, directeur de Kruyff Touringcars.

Het in 1928 opgerichte De Kruyff Touringcars werkt al jaren samen met het in Zevenbergengevestigde Pelikaan Reizen. De Kruyff Touringcars en Pelikaan Reizen zijn veelzijdig actief in de wereld van reizen en personenvervoer. Het bedrijf biedt dagreizen, meerdaagse reizen, transfers ofgeregeld groepsvervoer aan. De Kruyff exploiteert momenteel 13 touringcars met ruim 20 medewerkers vanuit industrieterrein Kapelbeemd in Eindhoven. Gevestigd in Weert, was Kupers al enige tijd op zoek naar uitbreiding in de richting van Eindhoven.Kupers is gelieerd aan o.a. touroperator De Jong Intra Vakanties en vanuit die hoedanigheid voert hetjaarlijks vele één- en meerdaagse vakantiereizen uit naar binnen- en buitenland. Het touringcarbedrijf is tevens sterk in schoolreizen en groepsdagtochten en beschikt daarvoor over een modern wagenpark van 40 touringcars, variërend van 19 persoons midi bussen tot 90 persoonsdubbeldekkers.

touring (2)

Één van de grootste touringcarbedrijven in Zuid-Nederland
Het bedrijf is eveneens bekend vanwege haar reisbureauketen Kupers Reisinfo en stedentrip specialist Kupers Reizen. Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 150 medewerkers. Voor de klanten van de Kruyff Touringcars zullen veel zaken gelijk blijven: de vestiging in Eindhoven blijft bestaan en de vertrouwde contactpersonen in beeld. Echter door de samenvoeging ontstaat één van de grootste touringcarbedrijven in Zuid-Nederland, hetgeen de klant absoluut ten goede komt in de zin van kwaliteit en flexibiliteit. Bert Fonteijn – directeur Kupers Touringcars: “Ons belangrijkste streven is de klant het beste te bieden van twee werelden: de professionele dienstverlening van een grote organisatie maar juist ook de flexibiliteit en persoonlijke benadering van een kleinere”.

De nieuwe combinatie zal reizen blijven uitvoeren voor De Jong Intra Vakanties en diverse andere touroperators, waaronder ook voor eerder genoemde Pelikaan Reizen.