kruimelijs-vlaai
Kruimelijs-vlaai

In de categorie beste product van de Weerterlandprijs kunnen ondernemers uit Nederweert en Weert hun product aanmelden! Meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence heeft zijn nieuwste creatie kruimelijs-vlaai aangemeld voor de Productprijs 2016. Een smakelijke inzending!

De Weerterlandprijs wil ondernemers en producten uit Nederweert en Weert een podium bieden en hiermee het ondernemerschap in de regio stimuleren. Maakt u zelf een product dat wel eens het beste product kan zijn van Nederweert en Weert? Meld het dan aan via de website. Op de ingezonden producten kan door het publiek gestemd worden. Zo wordt een top 3 geformeerd waaruit op de feestavond in het Munttheater op 4 november de uiteindelijke winnaar gekozen wordt. Meer informatie vindt u op de website.