Hema verbetert resultaat
Hema verbetert resultaat

De Retailer of the Year Nederland verkiezingen zijn de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Onderdeel daarvan is de verkiezing Beste Zelfstandige Winkelier, je kan je vanaf 1 september inschrijven!

Bij de verkiezing Beste Zelfstandige Winkelier bepaalt de consument wat de beste winkel van Nederland is. In 2015 hebben ruim 230.000 consumenten deelgenomen. Deze prijs is specifiek gericht op de zelfstandige ondernemers die zich weten te onderscheiden van hun concurrenten. Wordt jouw winkel door de consument als beste beoordeeld, dan mag jij jezelf één jaar lang de Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland noemen. Hierdoor heb je een streepje voor op de concurrentie!

Wat kan deelnemen voor jou betekenen?
Twee keer kans op een prijs: provinciale en landelijke winnaar. PR en media-aandacht in overige landelijke en lokale pers, vakbladen en op tv. Verzamelen van klantbeoordelingen en inzetten als promotie. Titel en klantbeoordelingen zijn ideale marketingtools. Vergroot naamsbekendheid bij nieuwe klanten. Ontvang waardering en vergroot betrokkenheid van jouw klanten. Vergroot betrokkenheid, motivatie en prestatiedrang onder het personeelsinzicht in actuele behoeften van jouw klanteninzicht in eigen prestaties en concurrenten.

Vanaf 1 september start de beoordelingsronde en 1 november sluit de beoordelingsronde. op 15 november worden de genomineerden bekend gemaakt. Meer informatie klik hier.