In september 2015 is de Centrumvisie Maarheeze door de gemeenteraad vastgesteld. Op basis hiervan is gewerkt aan een uitvoeringsprogramma. Graag gaat de gemeente op woensdag 7 september met inwoners en ondernemers in gesprek om samen prioriteiten vast te stellen. Zij zijn van harte welkom om mee te praten op 7 september.

Waarom een centrumvisie?
Vanaf 2013 is de gemeente samen met de inwoners en ondernemers uit Maarheeze bezig met een centrumvisie. Deze is nodig om ervoor te zorgen dat het centrum van het dorp aantrekkelijk en levendig blijft in de toekomst. Gedachten, wensen en doelen van de belanghebbenden zijn meegenomen in de visie die de gemeenteraad heeft vastgesteld. Concrete doelen zijn meer samenhang, meer sfeer en meer kansen voor bestaande en nieuwe ondernemers.

Met alleen een visie ben je er nog niet
Een visie is slechts een richting. Om de doelen uit de visie te bereiken wordt een uitvoeringsprogramma opgesteld met daarin concrete plannen. De gemeente heeft verschillende ideeën en initiatieven opgenomen in een concept-uitvoeringsprogramma.

Wat vind je van het uitvoeringsplan?
Dit concept-uitvoeringsplan staat nog niet vast. De gemeente wil in gesprek met inwoners en ondernemers over de voorgestelde plannen en initiatieven. Hiervoor is een bijeenkomst georganiseerd die vooral in het teken staat van ‘doorpakken’ en het in kaart brengen van prioriteiten.

Datum en locatie
Woensdag 7 september.om 19.30 uur in Borgondia, te Maarheeze.