Lorette Winters zocht enkele maanden geleden nog naar een overnamekandidaat voor haar café Pand 7, gelegen aan de Oelemarkt in Weert. Daar is ze nu op teruggekomen. Haar liefde voor de horeca blijkt toch groter te zijn dan ze dacht.

Enkele maanden geleden liet Winters weten ze op zoek was naar een overnamekandidaat voor haar café Pand 7. De reden: ze wilde zich volgend jaar meer gaan richten op het onderwijs. Dat laatste is nog niet veranderd, maar inmiddels zijn er ook uitvoerige gesprekken met brouwerij Grolsch gevoerd, waaruit bleek dat beide partijen erg tevreden over de samenwerking zijn. Er is dan ook gekeken naar andere opties dan de verkoop van het café.

Nieuwe overeenkomst
Eigenaresse Winters heeft besloten dat de liefde voor het horeca vak toch sterker is en Pand 7 gewoon door blijft gaan. Beide partijen zijn inmiddels tot een nieuwe overeenkomst gekomen. Wel is Pand 7 op zoek naar een bedrijfsleider ter ondersteuning, die het wellicht mogelijk kan maken dat Pand 7 de openingstijden kan verruimen. Momenteel is het café enkel op vrijdag en zaterdag geopend. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Lorette Winters via tel. 06 24530744.