Huub Narinx wordt per 1 december 2016 benoemd als nieuwe directeur van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV). De heer Narinx (58) volgt Wim Weijnen op die per 1 januari 2017 met pensioen gaat.

Hiervoor heeft Huub Narinx diverse management functies bekleed in zowel het private als het publieke domein. Op dit moment is hij commercieel manager bij L1. Daarvoor heeft hij onder meer gewerkt voor Holland Casino, Roda JC, SNS bank en APG. De Heer Narinx is een geboren en getogen Limburger en is woonachtig in Beegden.

Doelstellingen
Samen met de staf, het bestuur en de leden van de LWV zal de heer Narinx verder vorm en inhoud geven aan de huidige drie pijlers: het Versterken, Verbinden en Vertegenwoordigen van de leden van de LWV met daarbij extra aandacht voor het vestigingsklimaat en voor de volgende generatie ondernemers, nu verenigd binnen Jong LWV.

Limburgse bedrijfsleven
Met ruim 1300 actieve leden is de LWV de belangrijkste belangenbehartiger van het Limburgse bedrijfsleven. Alle toonaangevende bedrijven en organisaties uit de sectoren bouw, industrie, transport en logistiek, groothandel, distributie, zakelijke dienstverlening maar ook onderwijs en zorg, verspreid over de gehele provincie, zijn aangesloten bij de LWV. De LWV maakt onderdeel uit van de landelijke ondernemersvereniging VNO-NCW.