Ketelaars Laswerk vestigt zich op Pannenweg

Het bedrijf Ketelaars Laswerk uit Ospel vestigt zich op bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert. Ketelaars is onder meer gespecialiseerd in de productie van trappen en balustraden. Op Pannenweg kan het bedrijf haar activiteiten verder ontplooien. Ook zijn er wijzigingen in de activiteiten bij het bedrijf Vermeulen Metaal dat al is gevestigd op het bedrijventerrein.

Op bedrijvenpark Pannenweg ligt naast de A2. De bouwactiviteiten zijn in volle gang. Leverancier van mobiele presentatiesystemen, Promic, heeft recentelijk het nieuwe pand aan de autosnelweg A2 betrokken. Eerder dit jaar namen Rooden Landscaping en het bedrijf Spanpartner hun bedrijfsgebouw in gebruik. Ook de kavelverkoop zet door.

Koopcontract getekend
Ketelaars Laswerk uit Ospel vestigt zich in de loop van 2016 op bedrijvenpark Pannenweg II in Nederweert. Op donderdag 16 juni is het koopcontact voor de kavel aan de Magnesiumstraat voor een kavel van 4.270 m² ondertekend. Ontwikkelingsbedrijf Pannenweg (OBP) en de gemeente Nederweert zijn verheugd met de komst van het bedrijf vanuit het buitengebied van Ospel.

Ketelaars Laswerk

Stalen trappen en balustraden
Ketelaars is een modern en kwaliteitsgericht staalverwerkend bedrijf met als hoofdactiviteit de productie van stalen trappen en balustraden. Daarnaast produceert het bedrijf constructieve en bouwkundige staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Verdere activiteiten zijn bouwspecials zoals luifels en taatsdeuren. Wat betreft design, materiaalkeuze en afmetingen is het bedrijf een totaalaanbieder. Opdrachtgevers zijn voornamelijk de gevestigde bouwbedrijven en particulieren.

Nieuwe hal
Het bedrijf Vermeulen Metaal breidt op Pannenweg haar huidige activiteiten op het gebied van engineering, leidingwerk, plaatwerk en constructies, gecertificeerd laswerk en turnkey-projecten verder uit. Onlangs heeft Vermeulen Metaal een uitgebreide verspaningsafdeling opgezet die in een nieuwe hal komt. De afdeling gaat hoogwaardige producten uit verschillende materialen vervaardigen. Tevens komt er een geconditioneerde meetkamer om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Bedrijven en personeel behouden
De gemeente Nederweert en OBP zijn in hun nopjes met deze nieuwe ontwikkelingen. De bedrijven en het personeel blijven behouden voor Nederweert en Pannenweg. “En de bouw van de nieuwe hal zorgt weer voor goede impulsen voor het bedrijvenpark”, aldus bedrijfscontactfunctionaris Bram Thijssen.

Meer weten over Pannenweg? Kijk op de website www.pannenweg.nl of neem voor de mogelijkheden contact op met verkoopmanager Eric Sprangers, telefoonnummer (0495) 677 111.