Geert van den Boomen

Geert van den Boomen (1955) is benoemd tot de nieuwe voorzitter van Stichting Parkmanagement Land van Weert & Cranendonck. In deze functie volgt hij John Huizing op, die sinds de oprichting van de stichting in 2008 voorzitter was.

Parkmanagement is overkoepelend en uitvoerend platform, wat wordt gevormd door zes bedrijvenverenigingen:

  • Kampershoek + Leuken Noord;
  • Kanaalzone I en II
  • De Kempen + Kanaalzone III
  • Weert – Centrum noord
  • Roermondseweg/Weerter Boulevard
  • Savelveld Stramproy.

Parkmanagement staat in de contacten dicht bij de (deelnemende) bedrijven en ondernemers, hun problemen en suggesties. Een primaire taak van Parkmanagement is het onderhouden van contacten met lokale en regionale (semi) overheden en organisaties.

Gezamenlijk belang
Parkmanagement richt zich op instandhouding en verbetering van het vestigingsklimaat ten behoeve van economische ontwikkeling in de gemeente Weert. Het gezamenlijke belang en doelstellingen hebben geleid tot concrete afspraken die Parkmanagement de komende jaren gaat uitvoeren. Zaken die collectief opgepakt worden zijn onder meer de collectieve inkoop van energie, camerabeveiliging op de bedrijventerreinen, aanleg van glasvezel en telefoniediensten, het opzetten van een AED-netwerk, het opwekken van duurzame energie en een collectieve afvalinzameling.

Geert van den Boomen
De voorzitters van het bestuur van de zes genoemde bedrijventerreinen vormen samen het bestuur van Stichting Parkmanagement Land van Weert & Cranendonck. Geert van den Boomen is directeur van Nukamel Productions B.V. en van Joosten Products B.V., diervoederproducent en exporteur gevestigd aan de Industriekade in Weert.