Presentatie zakenblad

Graag nodigen wij u en uw (zakelijke) vrienden uit op onze businessborrel. Dit ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe editie van het Zakenblad Weerterland & Cranendonck – Keyport 2020. De nieuwe uitgave is gevuld met interessante en veelzijdige artikelen met een zakelijke insteek. Een tipje van de sluier?

Een interview met Ruud Koppens, dga van ETF Group: ‘Doen wat de massa niet doet’ het ultieme voorbeeld van innovatieve bedrijfsvoering. Het bedrijf werkt onder één dak aan ride systems voor attractieparken en verwerkingsmachines voor de vloerbedekkingsindustrie.

Cor en Jean-Paul Spitters vertellen over hun carrière als ondernemer. Een carrière die ontsprong in het metaal en via de cosmetica naar het bedrijfsvastgoed leidde. En hobby’s die minstens zo uiteenlopend zijn. Van het repareren van klokken tot rally rijden in Griekenland.

Helmie Vossen zag het levenslicht in molen De Volharding in Leveroy. Toeval of niet, het begrip volharding loopt als een rode draad door haar leven. Ondanks haar gehoorbeperking en slechte immuunsysteem gaf ze nooit op om haar dromen te bereiken.

In de rubrieken: Familiebedrijf ‘Meuwissen Steenhouwerij stoomt nieuwe generatie klaar’, Zakenvrouw ‘De vrouwelijke touch van Mariëlle Jacobs en in ‘Aan tafel’ vertellen de twee bedrijfsmakelaars van Weert Dolf Geleijns en Maarten Kirkels over de huidige ontwikkelingen

Wie mag zich de beste ondernemer van Nederweert en Weert in 2016 noemen?
Ook wordt tijdens de zakenborrel van het zakenblad Weerterland en Cranendonck, regio Keyport, de genomineerden van de Weerterlandprijs 2016 voorgesteld. De bekendmaking wordt gedaan door de voorzitter van de stichting Weerterlandprijs; Monique Princen en door de Nederweerter wethouders Hans Houtman en Hubert Mackus.

De gezellige businessborrel vindt plaats op vrijdag 24 juni vanaf 17.00 uur in de showroom van Van Mossel Ford Weert, Edisonlaan 5, 6003 DB Weert. Komt u ook? Meldt u dan hier aan!