Eigenaren Caroline van Nieuwenhoven en broer Bart van Nieuwenhoven uit Nederweert-Eind.

Bart en Caroline van Nieuwenhoven kregen het goede nieuws te horen in Bunnik waar het hoofdkantoor van de BOVAG gevestigd is. Autobedrijf Van Nieuwenhoven behoort nu officieel tot de tien beste onafhankelijke autobedrijven van Nederland. En mag zich zelfs het ‘Beste Autobedrijf van Limburg’ noemen. Een topprestatie waar Bart, Caroline en de rest van het team ontzettend blij mee zijn. Zij willen daarom iedereen bedanken die gestemd heeft.

Consumenten konden in maart en april hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien genomineerden vergaarden, rekening houdend met hun eigen bedrijfsomvang, de meeste stemmen en kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben. Bart en Caroline zijn erg blij met de erkenning: “Wij zijn heel trots en dankbaar dat zoveel van onze klanten hebben gestemd op ons bedrijf.”

Route naar de finale
De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mystery shoppers. Daarna bepaalt een vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 4 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres. “Een zeer leerzame ronde”, zegt Caroline van Nieuwenhoven. Het rapport dat hieruit voortvloeit, bevat waardevolle informatie waarmee onder meer het serviceniveau voor de klanten in de toekomst verder verbeterd kan worden.

Bart en Caroline vinden het geweldig dat ze zover gekomen zijn. “Het was voor ons een eer dat we door de BOVAG uitgenodigd werden om mee te doen aan de verkiezing. Maar het grootste compliment kregen we van al die mensen en klanten die op ons gestemd hebben. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze nominatie.”