In het hart van de Gemeente Cranendonck, tussen de kernen Budel, Soerendonk en Maarheeze ligt het Cranendonckse Bos met daaromheen een bijzonder cultuurlandschap: de Baronie van Cranendonck. Tegen de achtergrond van toenemende leegstand en het vrijkomen van de gronden van de voormalige proefboerderij ligt er een uitdaging om het gebied te ontwikkelen om de toeristische en recreatie waarden van het gebied beter te benutten.

Verhuur Cranendonck 3-4
Nu de gemeenteraad ingestemd heeft met de verhuur van Cranendonck 3-4 kunnen wij gaan starten met de verhuur van het pand aan mogelijke kandidaten. De gemeente moet eerst nog enkele werkzaamheden uitvoeren voordat de huurcontracten ondertekend kunnen worden. Hierbij kun je denken aan het aanwijzen van een beheerder van het gebouw en het gebouw gereed maken zodat meerdere partijen gebruik kunnen maken van het gebouw.

Heb je nog interesse in de huur van een (klein) deel van Cranendonck 3-4 en ben je van mening dat jouw onderneming/initiatief een positieve bijdrage heeft? Neem dan contact op met de makelaar:
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
Adres: Stationsstraat 8a, 6026 CV Maarheeze
Telefoon: 0495 588 111

Meer informatie en aanmelding
Op www.cranendonck.nl staat uitgebreide informatie over het project: ‘gebiedsontwikkeling Baronie van Cranendonck’.

Cranendonck 3-4 foto