Ine Verhaegh Franciscus Hospice Weert
Ine Verhaegh Franciscus Hospice Weert

Vrijdag 3 juni 2016 werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden met als goede doel Het Franciscus Hospice Weert.

140 golfers speelden een wedstrijd met aansluitend een compleet avondprogramma met loterij en veiling om daarmee een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren voor het goede doel. Niet alleen de deelnemers aan deze dag zorgden voor “het geld in het laadje”, maar ook de zeer grote groep van sponsoren die de Crossmoor Charity Cup een warm hart toedragen.

Kort na 22.00 uur kon voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup ten overstaan van ruim 180 gasten bekend maken wat de opbrengst van deze dag was d.m.v. het uitreiken van een cheque van maar liefst € 55.996,50 aan mevrouw Ine Verhaeg en Harrie Kuipers van Het Franciscus Hospice. Geëmotioneerd en onder luid applaus van alle aanwezigen werd de cheque in ontvangst genomen. Nooit eerder is een dergelijke opbrengst gerealiseerd en juist dat maakte de afsluiting van deze prachtige dag wel heel bijzonder.

Voor een fototerugblik van deze dag zie onze facebookpagina.