Rotary oriëntatierally

Op zondag 17 juli organiseert Rotary club Land van Horne een ‘Tour of Taste’. Een spannende en compleet culinair verzorgde oriëntatierally. De rally is geschikt voor elk niveau en voert u langs de mooiste plekjes van Belgisch en Nederlands Limburg.

Tijdens de rally worden uw intelligentie, creativiteit en behendigheid op de proef gesteld. Professioneel rallyrijder Bart den Hartog zorgt voor een afwisselende en sportieve rijervaring. Den Hartog was winnaar van diverse Tulpenrally’s (Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke auto’s), in 2013, 2014 en 2015 en behaalde in 2016 de tweede plaats. Ook was hij zeer succesvol in de ‘The Winter trial‘.

Bart den Hartog en Harm Lamberigts, winnaar The Winter Trial
Bart den Hartog en Harm Lamberigts, winnaar The Winter Trial

Tijdens en na de rally zal het u aan niets ontbreken. Er zijn diverse sportieve en culinaire stops waarbij voor een heerlijk hapje en drankje wordt gezorgd. Een gezellige BBQ met prijsuitreiking zorgt voor de feestelijke afsluiting van deze bijzondere rally.

Inschrijven
Klassieker, terreinwagen, sportwagen of hybride bolide zijn allemaal welkom aan de start. De verzamel- en startlocatie is brasserie “De Soos” op de Oude Markt in Weert. De ‘Tour of taste’ start om 9.30 uur en eindigt om ± 20.00 uur waarna er nog een gezellige nazit is. Deelnamekosten per equipe (2 pers.) bedragen € 250,- all-in. In deze all-in prijs zijn vijf culinaire stops en een gezellige barbecue. Extra passagiers, die meerijden met een equipe, betalen € 40,- all-in. Alleen de afsluitende BBQ bezoeken kan ook voor € 20,-. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan Stichting Leergeld Weert. Aanmelden rally.

© Zakenblad | Bart Maes