Rabobank Weerterland & Cranendonck
Rabobank Weerterland & Cranendonck

Op donderdag 30 juni organiseren de Rabobanken in Limburg met diverse andere partijen het event ‘Meet & Grow’. De bijeenkomst vindt plaats in het Adviescentrum van Rabobank Westelijke Mijnstreek in Sittard.

Rabo Meet & Grow
Ondernemer en benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Extra kapitaal nodig voor uw groeiplannen of een overname? Bezoek het Rabo Meet & Grow evenement. De uitgelezen kans om uw plannen onder de aandacht te brengen bij financiers. De Rabobank wil via dit evenement ondernemers helpen bij het realiseren van hun plannen.

Wat u kunt verwachten
Rabo Meet & Grow is een interactief evenement waar u, tijdens inspirerende groepsgesprekken, persoonlijke 1-op-1 ‘speeddate’ gesprekken en een marktplaats, financiers leert kennen en zij u. Regionale en landelijke investeerders schuiven deze middag aan om kennis met u te maken en creëren zodoende de juiste omgeving om een match te vinden voor uw financieringsplannen.

Deelnemende partijen zijn o.a. de regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF, Chemelot Ventures, MBO & Groeifonds, Collin Crowdfund, Money Meets Ideas, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Port4Growth, Rabobank Private Equity (Funds), NPEX, DLL, Rembrandt Fusies & Overname en Rabobank Internationaal Zakendoen. Zie tabblad ‘Deelnemende partijen’ voor het complete overzicht en meer informatie.

De Rabobank wil graag met u een zo effectieve en productieve middag te bezorgen. Daarvoor willen zij u zo goed mogelijk matchen met de aanwezige kapitaal- en kennispartijen. Daar heeft men informatie voor nodig en daarom vraagt men u uw deelnemersprofiel zo volledig mogelijk conform de huidige situatie van uw onderneming in te vullen. Op basis daarvan en uw eigen voorkeur stelt de Rabobank dan een persoonlijk programma voor u samen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Registreer u vandaag nog en vergeet niet uw registratie af te ronden via de link die u ontvangt in de registratiemail. Pas dan is uw aanmelding definitief en ontvangt u een bevestigingsmail.

NB: Rabo Meet & Grow is voor Rabobank klanten actief in alle sectoren. Bent u nog geen klant van de Rabobank, neem dan contact op met de Rabobank bij u in de buurt. Het evenement is NIET bedoeld voor intermediairs.