Minister-president Mark Rutte bezocht afgelopen maandag de stand van VDL Groep op technologiebeurs Hannover Messe. Willem van der Leegte geeft uitleg over de MINI Cabrio, die exclusief bij VDL Nedcar in Born wordt geproduceerd.
Omdat op de huidige locatie in Heeze geen ruimte voor uitbreiding is, verhuist VDL Kunststoffen naar Nederweert. De ruim tachtig medewerkers kunnen meeverhuizen.
VDL-bestuurder Willem van der Leegte zegt dat de kunststoffenfabriek in Heeze uit zijn jasje is gegroeid. Daar is geen ruimte voor uitbreiding. “We hebben er een hekel aan om nee te moeten zeggen als we een opdracht kunnen krijgen, dus gaan we maar verhuizen.”
Ruimte in Nederweert
De ruimte is er wel in Nederweert, waar VDL al jaren een lap grond van 17.000 vierkante meter bezit op een bedrijvenpark. In het vierde kwartaal van 2016 start de bouw.

Kunststofverwerking
VDL Kunststoffen is een onderdeel van de VDL Groep. Als toeleverbedrijf is VDL Kunststoffen actief op gebied van kunststofverwerking. Wij hebben meer dan 50 jaar specialistische ervaring in het spuitgieten van technische componenten en professionele producten.