De Oelemarkt moet binnenkort een gezellig restaurant gaan missen. Restaurant Genietje stopt op 1 juni, omdat de eigenaren het horecaleven niet meer kunnen combineren met het gezin en de overige zaken waar zij mee bezig zijn.

Dat laten ze weten op hun Facebookpagina. Eigenaren Bart en Anita schrijven: ‘Genietje is een open restaurantje, niets gebeurt achter de schermen. Eerlijk eten dat met passie voor u bereid en geserveerd wordt in een gezellige ambiance, dat is waar wij voor staan. Tim met zijn keukenteam laat geen bordje uit de keuken verdwijnen zonder daar 100 procent qua smaak en looks tevreden over te zijn. Anita bedient de gasten met de passie van haar leven en geniet van alle blije gezichten. Onze openheid verplicht ons nu met u te delen dat dit gepassioneerde team met veel pijn in het hart per 1 juni gaat stoppen. Tot die tijd heeft u nog de kans om te komen genieten van onze bevlogenheid en de voor Weert unieke sfeer en smaak van dagverse producten. De reden van dit besluit: het horecaleven valt voor ons niet meer te combineren met het gezin en de overige zaken waar we mee bezig zijn. Het zou fijn zijn als Genietje door een kok zou worden voortgezet.’

Wij willen graag genieten van een volle eindspurt. Laat je tot 1 juni verwennen op het leuke hoekje aan de Oelemarkt. 0495-586907 of info@restaurantgenietje.nl.