Startersdesk Rabobank Weerterland en Cranendonck

Stel je voor; het ondernemersbloed stroomt door je aderen of je wilt het roer omgooien en voor jezelf beginnen… Wat komt er dan op je af? Waar moet je allemaal aan denken? Waar ga je naar toe voor informatie of tips? Op internet is veel te vinden, maar wil je liever persoonlijk met een adviseur spreken?

Vanaf maandag 11 april starten we bij Rabobank Weerterland en Cranendonck met de Startersdesk. Een plek voor startende ondernemers om vrijblijvend en gratis advies in te winnen over het starten van een eigen onderneming. De startersdesk vindt tweewekelijks plaats, op de oneven maandagen.

Naast de bancaire onderwerpen kun je ook terecht met vragen over fiscale voordelen, belastingaangiftes, je financiële administratie etc. Iedere editie van de startersdesk is er namelijk ook een accountant van een regionaal kantoor aanwezig.

Praktische informatie
Vanaf? Maandag 11 april as.
Wanneer? Iedere maandag in de oneven weken
Tijdstip? Van 16.00u tot 18.00u
Waar? Ons kantoor in Nederweert | Adres: Raadhuisplein 2, Nederweert

Begin jij op korte termijn voor jezelf? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het starten van een eigen organisatie? Dan weet je nu waar je terecht kunt!

Meer weten?
Kun je niet wachten en wil je nu al meer informatie? Dan kun je ons bereiken op 0495-435200 of stuur een e-mail naar bedrijven.weert@rabobank.nl. Ben je zelf accountant in de regio Weerterland & Cranendonck en wil je als adviseur deelnemen aan dit initiatief kun je via deze contactgegevens ook contact met ons opnemen.