Hind Laroussi
Hind Laroussi

Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek. Dat is het uitgangspunt van muziekfestival FRIENDS IN MUSIC, een initiatief van Rotary Weert Land van Horne. Een muzikaal benefiet evenement waarvoor de gehele Weerter gemeenschap én de asielzoekers van AZC Weert worden uitgenodigd.

De opbrengsten van het evenement kunnen verdere activiteiten van de stichting voor het AZC ondersteunen.
FIENDS IN MUSIC zal plaatsvinden op 28 mei 2016 in openluchttheater De Lichtenberg in Weert. Een mix van internationale, nationale en lokale artiesten zullen een programma ten gehore brengen variërend van klassiek tot pop. Liedjes van wereldsterren zoals, Sting, Celine Dion, David Foster maar ook van Toon Hermans zullen in een nieuw jasje gestoken worden. Internationale artiesten zoals Susan Albers (winnares Duitse “the Voice”), Dave Goodman (Canadese Singer-Songwriter) komen optreden. Een van de hoogtepunten van de avond is het optreden van de zangeres Hind, winnares van de sound mix show, zij vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival van 2008. Lokaal zullen o.a. Leon Smolenaers (zang) en het Weerter mannenkoor optreden. De muzikale organisatie en presentatie ligt in de handen van de Weerter musicus Peter Baartmans. Het belooft een memorabel festival van verbinding en verbroedering te worden. Dit initiatief wordt omarmd en uitgedragen door de stichting samenwerkende serviceclubs en biedt een uitstekende gelegenheid om de servicegedachte lokaal in praktijk te brengen

De avond start om 18.30 uur en het programma eindigt om 21.30 uur waarna er nog een gezellige nazit is. Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn via info@zakenbladweert.nl te reserveren.