MVO prijs
MVO prijs

De MVO-netwerkclub Konnekt’os organiseert tweejaarlijks samen met COS Limburg de uitreiking van de MVO-prijs. Dit jaar heeft men een primeur: de uitreiking van de Konnekt’os MVO-prijs voor Midden-Limburg!

Alle MKB-bedrijven die binnen Midden-Limburg en de gemeente Cranendonck maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen meedoen aan deze verkiezing. Dit alles met als doel om MVO binnen het MKB in onze regio te stimuleren, Best Practices te belichten en koplopers in het zonnetje te zetten! Partners van Konnekt’os maken uiteraard ook kans om de MVO-prijs in de wacht te slepen.

De winnaar mag zich 2 jaar lang de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Midden-Limburg noemen en ontvangt een beeldje van kunstenaar Guus Voermans. Bovendien ontvangen alle deelnemende bedrijven tips van een professionele jury om uw MVO-beleid aan te scherpen en levert de verkiezing de nodige PR voor de deelnemers op. De 3 finalisten krijgen daarnaast een kosteloze bedrijfsfilm en interviews in diverse publicaties. De inschrijving voor de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg is inmiddels van start gegaan en sluit op 18 april 2016.

U kunt zich inschrijven via de website www.mvoprijs.nl waar u het inschrijfformulier vindt en verdere informatie over de verkiezing.