Dorien Hendrix en Nathalie den Dekker aan een Weerter Vlaaitje
Dorien Hendrix en Nathalie den Dekker aan een Weerter Vlaaitje

Vandaag maakte presentatrice Nathalie den Dekker en cameraman Daniel Stanisavljevic opnames in Weert voor het programma LifestyleXperience over de groenste regio van de wereld: Weert, het Land van Antje. De insteek van het programma was: ‘Wat heeft het Land van Antje te bieden heeft voor mij, als toerist, dat gaat presentatrice Nathalie den Dekker eens ondervinden.. heel toepasselijk.. in Brasserie-hotel Antje van de Statie. Een leuk interview met Dorien Hendrix, gastvrouw en eigenaresse van brasserie-hotel Antje van de Statie.

Programma
Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: LifestyleXperience is samen met het programma LifestyleXperience Plus hét actuele programma dat altijd “out of the box” denkt. Het programma laat alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

Nathalie den Dekker
Nathalie den Dekker is presentatrice voor RTL4, was Miss Nederland 2012 en won vervolgens de titel Miss Tourism International. Ze heeft een Masters of Law @ University of Utrecht en is daarnaast model. Haar levensmotto believe in the beauty of your dreams!

Wanneer te zien?
LifestyleXperience is iedere zondag te zien rond 14.20 uur bij RTL4 en wordt herhaald op de zaterdag daarna om 15.10uur bij RTL 5. De aflevering rondom Brsserie-Hotel Antje van de Statie is gepland voor zondag 13 maart 2016, 14:20uur RTL4 en de herhaling van uitzending op zaterdag 19 maart 2016, 15:10uur RTL5. (onder voorbehoud).