Tourist Information Center krijgt steeds meer een eigen gezicht!
Tourist Information Center krijgt steeds meer een eigen gezicht!

Op zaterdag 19 maart gaat het Tourist Information Center in Weert open. Het Tourist Information Center moet een samenwerking binnen de regio worden om het grensoverschrijdende toerisme naar het ‘Land van Antje’, de groenste regio van de wereld, te bevorderen.

Een intensieve samenwerking tussen gemeenten (Weert, Nederweert, Leudal, Peel en Maas, Cranendonck en de Belgische gemeenten Hamont-Achel, Neerpelt, Bocholt, Bree, Kinrooi en Maaseik), bedrijven, diensten en instellingen, moet de aantrekkingskracht, kwaliteit en waarde van de regio, voor zowel (toekomstige) inwoners, recreanten, toeristen en de zakelijke markt verhogen.

Doelstelling is om gezamenlijk het Land van Antje te promoten door het ontwikkelen, uitwisselen en communiceren van unieke en onderscheidende kenmerken en activiteiten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren in de groenste regio van de wereld.

Het Tourist Information Center geeft toeristen en recreanten informatie over de regio en bemiddelt bij het reserveren. Daarnaast ontwikkelt het Tourist Information Center met haar partners concepten om het toerisme verder te ontwikkelen.

Vandaag was Hendrix Belettering uit Weert bezig om de gevel van het pand te voorzien van een eigen gezicht.