Keyport 2020

Het management team van Keyport 2020 is uitgebreid. Aan het team zijn toegevoegd Hans Corsten, secretaris van het Gebiedsbureau Weert, Nederweert en Leudal, Arnold Cox, adjunct-directeur OML en Jos Meessen, secretaris van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV). Vanuit hun eigen expertise gaat ieder een bijdrage leveren aan de stimulering van de regionale economie.

Hierdoor kan er extra ingezet worden op het betrekken bij en ondersteunen van de ondernemers in de Keyport 2020 regio. Er is meer ruimte voor het initiëren en ontwikkelen van activiteiten op het gebied van innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarkt optimalisatie. Daarnaast wordt er gewerkt aan een sterkere profilering van de regio als geschikte partner voor nationale en internationale partijen.

Samenwerking
Keyport 2020 is de samenwerking tussen de zeven Midden-Limburgse gemeenten – Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert, de Brabantse gemeente Cranendonck, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen. Deze partijen slaan de handen ineen om de economische structuur van de regio duurzaam te versterken en het vestigingsklimaat te verbeteren onder één noemer: Keyport 2020

Keyport 2020 kent verschillende mogelijkheden om partijen te ondersteunen en roept partijen dan ook op om contact op te nemen wanneer er behoefte bestaat die past binnen de kaders van Keyport 2020.

Keyport 2020 kaart