Weerterland Cranendonck

In het gemeentehuis van Cranendonck vindt op maandag 1 februari een ondernemerscafé plaats met als thema ‘Effectiever netwerken – slimmer, doelgerichter’. Aansluitend is er een netwerkborrel.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Rabobank Weerterland en Cranendonck. In de raadszaal van het gemeentehuis zal de Cranendonckse wethouder Frans Kuppens een woordje doen over ‘ondernemend Cranendonck’. De insteek daarbij is de vraag hoe je als MKB-ondernemer kunt profiteren van nieuwe bedrijvigheid.

Vervolgens is het woord aan Jack Braeken. Ondernemer en gedreven om beter, slimmer en vooral anders te zijn dan anderen. Tijdens zijn presentatie staan de ’10 leefregels voor netwerken’ centraal. Op een interactieve manier wordt het brede spectrum aan mogelijkheden toegelicht. De do’s en don’ts. De presentatie is gericht op alle personen en bedrijven die met meer plezier, effectiever en efficiënter willen netwerken of meer verkopen uit hun netwerk willen halen.

Op loopafstand van het gemeentehuis ligt het Schepenhuis. Aansluitend vindt daar een netwerkborrel plaats. Wilt u deelnemen? Schrijf u dan snel in! Ga naar de website en kies voor registratie.