Café Trammelant

Voor de de 48e keer draaien twaalf Weerter kunstenaars van de Koldergallereej weer op volle toeren met het thema ‘Da’s auch lekker!’. Café Trammelant (lees: Tramhalt) zal op donderdagmiddag 21 januari worden vol gehangen met hun smakelijke resultaten.

De opening vindt plaats op vrijdag 22 januari om 20.30 uur door cultuurwethouder Geert Gabriels en de nieuwe Stadsprins. Iris van der Zanden en Ton Adriaens maken er een bonte opening van en Dennis Hendrikx zingt een toepasselijk kolderliedje.

Heringbieten
Hoogtepunt is de jaarlijkse veiling met heringbieten op Aswoensdag 10 februari vanaf 20 uur, waarin alle kunstwerken door een deskundig publiek op hun waarde worden geschat. Daarnaast is er ook kans op een aantal gratis weggeefstukken.

Voor een sneaky preview kunnen degenen die er anders wakker van zullen liggen kijken op de facebookpagina.