Frits Teesselink van TKH Logistics tekent namens Eldra in Ittervoort een nieuwe 3 jarige overeenkomst met Henk Princen van TransMission uit Weert.
Frits Teesselink van TKH Logistics tekent namens Eldra in Ittervoort een nieuwe 3 jarige overeenkomst met Henk Princen van TransMission uit Weert.

Opnieuw goed nieuws voor Princen TransMission uit Weert. Vandaag werd opnieuw een contract getekend voor 3 jaar met Frits Teesselink, Managing Director van TKH Logistics B.V. namens Eldra uit Ittervoort en Henk Princen, directeur van Princen Groep. Ook neemt Princen TransMission het transportmaterieel over van Eldra. Princen gaat zo’n 100.000 colli per jaar vervoeren voor Eldra. De samenwerking die al sinds 2002 loopt gaat een nieuwe fase in. Sinds dit jaar wordt met de klanten van TransMission periodiek de performance geëvalueerd op het gebied van kwaliteit en kosten. Deze aanpak levert beide partijen geld op maar ook kwaliteitsverbetering voor de afnemers en zeker ook voor het milieu. Efficiënter vervoer kost minder CO2.

TransMission
TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. De zeventien partners verzorgen met 1.200 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks 14.000 zendingen. TransMission is specialist in fijnmazige distributie. Voor vele kleine, middelgrote en grote ondernemingen komt men elke dag overal in Nederland, België en Luxemburg. TransMission bezorgt pakjes, pakketten en pallets in vele soorten en maten en neemt de retouren en emballage weer mee terug.

THK Group / Eldra
TKH Group is een innovatieve toonaangevende niche-speler zijn met Telecom-, Building- en Industrial Solutions, gebaseerd op technologisch geavanceerde systeemconcepten, producten en gerelateerde dienstverlening. Dochteronderneming Eldra is een internationaal georiënteerde kabelproducent die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve kabeloplossingen voor industriële, elektrische- en communicatiesystemen en -toepassingen. Eldra is gevestigd in Ittervoort.

500.000 colli voor Moonen Packaging
Eerder dit jaar maakte Princen Transmission al bekend ook huisvervoerder te zijn geworden voor Moonen Packaging uit Weert. Voor Moonen vervoert Princen Transmission ruim 500.000 colli per jaar. Ook hiervoor werd een 3-jarig contract ondertekend.