Lounge 1461

Ook dit jaar kunnen liefhebbers van mooie wijnen en lekkere hapjes weer genieten van De succesvolle pop-up Lounge 1461 in de prachtige, monumentale ambiance van de Paterskerk op de Biest. Spraakmakend, stijlvol, sexy en superlekker, Dat is Lounge 1461. in een sfeervolle setting met een mondiale uitstraling doet Lounge 1461 in Weert niet onder voor gelijksoortige concepten in verschillende wereldsteden.

Kom jij ook genieten bij Lounge 1461 in de Paterskerk van vrijdag 11 december t/m zondag 3 januari. Lounge 1461 is dagelijks geopend vanaf 14.00 uur. (Op zaterdagavond 12 december en vrijdagavond 18 december is Lounge1461 i.v.m. een besloten diner niet geopend).

Winterbarbecue op Winterse zondagen
Terwijl u lekker geniet van een glaasje glühwein of een warme chocomel bereidt chef Paul Silvertand van Silverlicious voor u een heerlijke winterbarbecue. Laat u verrassen door authentieke en ambachtelijke heerlijkheden zoals pulled porc van Weerter Livar-varkens, een oer-hammetje, gamba’s of een hertenspiesje. Onbeperkt BBQ zondag 13, 20 en 27 december en 3 januari. Voor een vaste prijs volwassen € 19,50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 14,50 excl. dranken. Reserveren via info@paterskerk.nl

Expositie “Weert is veranderd, een reis door de tijd”
Averion Multimedia en Artis communicatiebureau organiseren in deze periode de expositie “Weert is veranderd, een reis door de tijd”. Stap terug in de Weerter geschiedenis. Via video walls worden foto’s geprojecteerd uit de periode 1890 tot ca. 1970. Met stadsbeelden van binnen en rondom de singels & voorpoorten, handel & industrie, eten & drinken, de oorlog & bevrijding en het rijke roomse leven in Weert. Maak een unieke tijdreis door Weert in de Paterskerk.

IJsbaan Franciscus Huis
In het naastgelegen Franciscus Huis Weert kunt u t/m 3 januari dagelijks schaatsen van 8.45 uur tot 20.45 uur.
www.franciscushuisweert.nl/ijsbaan

Paterskerk, Biest 43 in Weert
www.paterskerk.nl