VVV arrangement met Personal Shopper
VVV arrangement met Personal Shopper

Altijd al willen weten welke kleding het beste bij jou past? VVV Weert biedt je deze feestmaand de unieke kans om met een Personal Shopper op zoek te gaan naar de perfecte (kerst)outfit. Samen met je vriendin, zus of collega ontdek je 2,5 uur lang de leukste boetiekjes van Weert en krijg je praktische styling tips. Zo ben je verzekerd van een stijlvolle kerst en kun je met een frisse garderobe het nieuwe jaar in. 

Voor of na het shoppen geniet je van een heerlijke High Tea of High Wine en als afsluiting van deze gezellige dag bind je de schaatsen onder op de ijsbaan van het prachtige Franciscus Huis, dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

Zin om langer te blijven? Kies dan voor een extra overnachting in Golden Tulip Weert of Hostellerie Munten met het speciale VVV verblijfsarrangement inclusief ontbijt en winters welkomstdrankje.

Reserveer nu in de periode 7 december t/m 3 januari het dagarrangement voor slechts € 99,- p.p. of het verblijfsarrangement voor € 136,50 p.p., beide inclusief Personal Shopper! Kijk voor de voorwaarden op www.wintersweert.nl of neem vrijblijvend contact op met VVV Weert Back Office via backoffice@vvvweert.nl of 0495-586 961. 

Sfeervol programma Winters Weert
De hele maand december is het gezellig kerstinkopen doen in Weert. Van 7 t/m 31 december zijn de winkels in de binnenstad van Weert elke dag, inclusief de zondagen, geopend! In het prachtige decor van Winters Weert vind je de mooiste kerstcadeaus, word je verrast met optredens door de straten, kun je op zaterdag 19 december Midnightshoppen tot 23.00 uur en op zondag 27 december de winterse vrijmarkt bezoeken. Kijk voor het complete programma op www.wintersweert.nl.