Social Media
Social Media

Ieder bedrijf heeft momenteel wel een website. Maar niet veel bedrijven zetten Social Media in om klanten te werven of klanten te binden. Wij zien dat het merendeel van de MKB’ers niet een strategie voeren om succesvol Social Media in te zetten. Het gevolg is dat het daarmee maar half gedaan wordt, een vaak zelfs nog meer schade doet.

Wilt u weten hoe je via het internet meer klanten krijgt, meer naamsbekendheid en meer bezoekers? Hoe actief Social Media beleid nieuwe markten kan aanboren?

Social Media On Tour legt u dit in één avond uit, vlakbij u in de buurt. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Hoe je je website het beste kan inrichten
  • Hoe je een SEO/SEA campagne kan starten
  • Hoe je een een Facebook marketing campagne opzet
  • Hoe je Linkedin kan inzetten om klanten te werven of producten/diensten te verkopen
  • Hoe je Instagram of Pinterest kunt gebruiken
  • Of je wel of geen Twitter moet inzetten

In een ontspannen zakelijke omgeving neemt Rolf Neleman (Loyalty Works) met 2 boeiende sprekers Vincent Kuyvenhoven (Zich top inzicht) en Freek Sijm (Communiteers) met de nodige humor u mee door deze onderwerpen.

De avond start om 19.30 en eindigt om 22.30. Voor en tijdens de pauze is er koffie, thee  en muntwater aanwezig. Na afloop is er de mogelijkheid om nog informeel te netwerken met een drankje en een hapje. (fris, bier, wijn en een hapje zijn incl). Ook krijgt U achteraf  nog drie uur een “Ecommerce talent” die u helpt bij het opzetten van een Social Media campagne of een andere gerelateerd vraagstuk! Het magazine “Onlineretailer” en een E book daags erna in de mail.

Normaliter wordt dit pakket aangeboden voor €125,-, wij bieden het momenteel aan voor maar slechts €95,- (met studentenpas €65,-). Het gehele programma is inclusief! (excl. Btw)

Naast het gezellig netwerken, zult u zien dat u na deze avond al concreet de eerste succesvolle stappen op het internet kunt zetten.

We hopen U te mogen begroeten op dinsdag 27 Oktober vanaf 19.00 in Borgondia, Kerkstraat 3B,Maarheeze (gem. Cranendonck)