Rolf Zincken - Ford Transit Custom

“Ook zeer geschiktvoor de wintersport”

De vernieuwde Ford Transit Custom is uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2015. De Ford Transit is zelfs 452 keer Bestelauto van jaar, gezien de vele lengtes, hoogtes en mogelijkheden van dit compleet nieuwe model! “De jury kende hoge scores toe op de onderdelen kilometerkostprijs, functionaliteit en uitstraling. Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op”, vertelt Rob Kwinten (44) vestigingsdirecteur van Van Mossel Ford in Weert.

voor het eerst gebouwd in 1953. Een blijvertje dus, dat voortdurend door-ontwikkeld werd. De nieuwe Ford Transit zet weer een nieuwe standaard in gebruiksgemak en inzetbaarheid. “Een echt fijne bus”, aldus testrijder Rolf Zincken die bij Wijngoed Thorn enkele doosjes wijn ging ophalen. “Als je kijkt naar de afwerking, het rijgedrag en de optiemogelijkheden, dan haalt deze Ford Transit het niveau van een gewone personenwagen. Features als een achteruitrijcamera en lane assistant waren tien jaar geleden niet denkbaar.”

De Ford Transit is niet alleen gebouwd op bruikbaarheid, maar ook om het (werk)leven aangenamer te maken. Hij is uitgerust met een brede reeks aan ingenieuze functies en technologieën. En zodra je die ervaart, vraag je je af hoe je het ooit zonder hebt kunnen doen. “Eigenlijk jammer dat de fiscale wetgeving zo moeilijk is, want je zou hem prima kunnen inzetten als grote gezinswagen”, vindt Rolf Zincken. “Sterker nog, ik rijd er niet alleen heel relaxt mee naar Italië om wijn te halen, ik heb mijn bus ook al vijf keer gebruikt om er mee naar de wintersport te gaan. Er kunnen zes personen in, en alle spullen kunnen gemakkelijk in de laadruimte. Mijn volgende bus wordt ongetwijfeld weer een Ford Transit. Bijkomend voordeel is dat het nieuwe model nog stiller is.”

De Ford Transit onderscheidt zich van zijn concurrenten door een zeer behoorlijke prijskwaliteitverhouding. “De totale beheerskosten zitten zakelijk op een uitstekend niveau. Het is een van de goedkoopste en zuinigste in de markt”, aldus Rob Kwinten.

De nieuwe vestigingsdirecteur was van 1997 tot 2000 al werkzaam bij Van Mossel in Valkenswaard. “Ik heb het bedrijf daarna altijd gevolgd en contacten gehouden. Wat me enorm aanspreekt is dat de organisatie, ondanks de tegenwind, flink aan de weg is blijven timmeren en de nek heeft durven uitsteken. Het is knap in deze tijd dat Van Mossel zo heeft kunnen expanderen. En als ik zie hoe perfect en modern alle showrooms en werkplaatsen er uitzien, dan zeg ik: petje af.”

Klanttevredenheid is een speerpunt van Van Mossel. Meer doen dan de klant verwacht is het motto. “Goede mond-tot-mond reclame is nog wel zo belangrijk als een goede review op internet. Een goede naam komt te voet en gaat te paard’, aldus de vestigingsdirecteur, die aangeeft snel kennis te willen maken met de mensen uit de regionale zakenwereld.

www.van-mosselford.nl

Rolf Zincken
Woonplaats: Weert.
Eigenaar van wijnhandel Il-Leterb.
Gemeenteraadslid.

Van Mossel Ford biedt alle denkbare mobiliteitsoplossingen: van particuliere of zakelijke aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto tot het complete wagenparkbeheer  voor ondernemingen, verhuur, onderhoud en schadeherstel.

Rob Kwinten
Woonplaats: Valkenswaard.
Sinds 1-9-2015 vestigingsdirecteur van Van Mossel Ford in Weert.
Meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche.