Lounge 1461

Lounge 1461

Voor het tweede jaar op rij kunt u in de prachtige, monumentale ambiance van de Paterskerk (1461) genieten van lekkere muziek, een verrassend hapje en een smakelijk drankje. Dit jaar met een bijzondere expositie “Weert is veranderd, een reis door de tijd’. In de Paterskerk is in de kerstperiode een pop-up restaurant geopend van donderdag t/m zondag van 15.30 tot 23.00 uur. U bent van harte welkom!

De sfeervolste Kerst- en Nieuwjaarsarrangementen van Weert
Geniet tijdens de sfeervolle dagen rondom Kerst samen met uw relaties, collega’s of medewerkers van de diverse groepsarrangementen in de Paterskerk.
Met een kerstborrel of één van onze kerstarrange-menten beleeft u Kerst of viert u uw Nieuwjaarsreceptie
zoals het hoort! Op onze unieke en monumentale locatie in Weert. In winterse sferen. Met eten en drinken op niveau. En met een kanjer van een kerst-boom en honderden schitterende lampjes.
Wij maken kerstarrangementen op maat voor de ochtend, middag en avond. Stuk voor stuk mooie momenten om medewerkers, buitenlandse collega’s en/of zakenrelaties te bedanken voor het voorbije jaar. Groepsarrangement zijn ook op de maandag, dinsdag en woensdag mogenlijk.
Voor meer informatie mail met Liesbeth Maes-Camfferman: info@paterskerk.nl

Expositie ‘Weert is veranderd, een reis door de tijd’
Averion Multimedia en Artis communicatiebureau organiseren in deze periode een expositie ‘Weert is veranderd, een reis door de tijd’. De bezoeker stapt terug in de Weerter geschiedenis. Met video walls, projecties en onder hemelse klanken worden foto’s geprojecteerd van 1890 tot ca. 1970. Er worden foto’s getoond van het stadsbeeld binnen de Weerter singels, de singels en voorpoorten, handel en industrie, eten, drinken en vermaak, de oorlog, bezetting en bevrijding van Weert en uiteraard een reis door het rijke roomse leven van de stad en de Paterskerk in het bijzonder. Maak een unieke tijdreis door Weert in de Paterskerk. Toegang tot de Paterskerk is gratis.