Kloostertuin Abdij Maria Hart Weert
Kloostertuin Abdij Maria Hart Weert

Een Hemelse Italiaanse Brunch

Josseline de Gruijter-Bos en Bart Maes van Buitengewoon Tafelen hebben wederom het initiatief genomen voor een culinair evenement in Weert. In 2014 organiseerden zij ter gelegenheid van Weert 600 jaar stad een tweedaags Zes Michelin Sterren diner in Paterskerk in Weert. Dit evenement haalde toen de landelijke pers.

In de zomer van 2015 staat de tafel dit keer in de kloostertuin van Abdij Maria Hart en wel op zondag 6 september. Aanvang 12.00 uur. Er wordt een 5-gangen Italiaanse brunch geserveerd inclusief bijpassende wijnen voor € 65,- p.p.

Abdij Maria Hart wordt al sinds 1843 bewoond door de zusters Birgittinessen. Buitengewoon Tafelen heeft als thema ‘Een hemelse Italiaanse Brunch’ gekozen. Met als doel om mensen gezellig te verbinden aan elkaar en weg te krijgen achter hun smartphone en tablet. Kortom Hemels genieten op een unieke locatie.

Buitengewoon Tafel zet het accent dat wij zetten op allerlei unieke, innovatieve maar vooral eigentijdse evenementen en culinaire wandelingen.hemels genieten voor lekkerbekken en levensgenieters, mensen die van een feestje houden en niet bang zijn om zichzelf af en toe een beetje te verwennen.

Reserveren kan via:
http://www.buitengewoontafelen.nl/evenement/hemelse-brunch/