Messcherp Catering breidt haar activiteiten uit met een restaurant. In het voormalige stadhuis van Weert, Cwartier, openen Mark Horsten en Sharon Hendriks medio september ‘AMUSANT’ restaurant & lounge.

‘AMUSANT’ restaurant & lounge brengt met haar concept een ode aan de amuse. Zowel tijdens lunch als diner staan kleinere gerechten centraal die de zintuigen op alle mogelijke manieren prikkelen.

“Wij gaan voor low dining”, aldus Mark, “een combinatie van loungen en dineren”. Deze combinatie staat centraal bij het opstellen van de menukaart, maar komt ook terug in het meubilair, de aankleding en de sfeer. “Het moet een totaalbeleving worden”, zegt Sharon.

De menukaart bestaat uit een 18-tal kleinere gerechten die elke 2 maanden wisselen. Uitgangspunt van de gerechten zijn herkenbare ingrediënten, verrassend bereid en gepresenteerd. Mark zegt: “uitgebreid tafelen is hip, wij bieden dit op maat. De gast betaalt per besteld gerecht. Het is dus mogelijk om 3 gerechten te eten terwijl een tafelgenoot er 5 eet.” De prijzen liggen tussen  € 7,50 voor 1 gerecht en de € 35,00 voor 7 gerechten.

DSC_210320150717_103535_resized

Meer informatie